Dance classic ballet

Klassieke ballet met de tevredenheid evenals de bezetting van de ruimte, ongeacht of degenen die consequent gaan naar ballet efficiëntie (de uitkomsten van het onderzoek van het Fonds “de publieke opinie” uitgevoerd in April 2014, slechts 3% van de bezoekers van de site theaters in gelukkig zijn, genieten van ballet).

ballerina

Ook nog, in, de concurrenten voor de toelating tot ballet college evenals coreografica piavlo tot 100 kandidaten per stoel. In het moderne, het ballet is nog steeds populair. School-Studio, onder leiding van de populaire.

“Absoluut niets gevolgen voor de fysieke groei van het ballet. Oefenen met muziek en pianist, concert-fu, kinderen leggen een liefde van symfonische muziek. In het ballet van alle bewegingen van het vouwen en ook Graziosi, toch toe te voegen aan de ontwikkeling van het lichaam, dus dames, er is een goede ontwikkeling.”

Of een natuurlijke neiging het geheim van succes?

Buiten Rusland, tijdloze russische ballet is verbonden met de toonaangevende russische bioscopen, Mariinsky voornamelijk spelen ballet gamers verkregen van onderwijs en leren in de Moscow state ballet Academie of in het Sint-Petersburg Academy of Russian ballet “. John. Vaganova”. Het voorwerk voor de toelating tot deze onderscheiden instellingen is bijna moeilijk vanwege de rigoureuze optie van de essentiële rol van de alle-natuurlijke neiging, zoals flexibiliteit, de genade, de controle en muzikaliteit.

Niets is van invloed op de fysieke ontwikkeling van het ballet bovendien, oefeningen met muziek piano jongeren stellen een liefde voor symfonische muziek.

Instructeur van het ballet

“Ballet lessen, 98% van de kinderen deelneemt aan voor de plezierige en zonder al te veel ambities. Sommige van hen hebben wilde meer serieus gaan na ballet, maar ‘weinig beroemdheden’ zijn zeldzaam. Odegbami zo een talent is echt zwaar werk. “Dit college is 8 jaar en ook gedurende die tijd slechts 5 van onze schoolmeisje te worden upisala op de Moscow state Academy voor de choreografie.”

ballet

Toch, de wereld-beroemde russische ballet dansers als Anna Pavlova, Galina Ulanova evenals Rudolf Nureev, ze had een middelmatige fysieke tendens. Dat is de reden waarom deskundige docenten-koreografi denk dat het triviaal is.

Video: Kind leren ballet stappen in “laboratorium Bochog theater”
“Het suggereert een heleboel, als het kind houdt van ballet, als ballet is voor iemand in mijn leven een droom. Als er een beetje deelnemers van de cursus ballet te gaan op de persistentie van moeders en vaders, het zal produceren geen resultaten”, vervolgt Subotovsky. Bits zijn karakter als techniek, als ook de fysieke aanleg geleidelijk en ook u kan repareren. Wanneer kinderen de ideale natuurlijke geneigdheid, sopstveno ouders en met hun toestemming, we beginnen nog veel meer belangrijke werk met talentvision bezoekers van de site en ook sturen we ze naar het ballet om hun leven verplichtingen.”

Minder dan 5% van de gamers juist

De 38-jarige Natalie Bruggen is een programma van de grootste ballerina. Grote liefde voor het ballet van de leidene van het meisje uit Oekraïne naar Moskou. Ze voldoen aan elke dag van virechana opleiding op ristola (stok te oefenen, warmte). Jaren van scholing, probeert te eindigen als een lid van een van de toonaangevende aandacht van de troepen.

Met drie decennia Natalia besloten om een ballet-instructeur. Nu de Supervisor van het ballet college “Ribambelle”, instrueert kinderen de essentie van het ballet en ook niet klagen noch waarom. Mijn beroep van mijn eigen beslissing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *