Lern dans op dansschool

Gemeenschap Arbeloa dit jaar gesteund het concept van de kleine en ook de grote materntiy organiseren van een vrij dansen voldoen aan de moderne eisen alsmede komende maturantski partijen.

dance school1

Deze actie zal zeker werken de dansschol

Vandaar dat de Stad van plan is om toe te voegen aan het succes en de echte waardes die moet leven van de slogan dolazim generaties en die werken te ontdekken en het oprichten van een gezonde manier van levensonderhoud. Office voor jonge Arbeloa zal helpen de jongeren om vaardigheden die ze zullen gebruiken in het leven, voor het promoten van hun interactie via de juiste waarden, die vertrouwd is met het gedrag van bonton en het verbeteren van hun vakantie, afstuderen, en ook het sociale leven.

BALKON – dansschol aantal “Aurora”, evenals dit jaar, samen met de Gemeenschap van het Terras, om te regelen “Gratis schimmel Sep” zainteresovano voor alle jongeren in de leeftijd van 4 tot 16 jaar, die zal zeker in de maand September te proberen hun hand op een plezierige en ook het maken van een beslissing die van de dans ontwerpen met een briljante en ook ervaren coreografia en docenten van het college.

dance schoolCursussen zal zeker twee keer per week in de faciliteiten van de Dans college “Aurora”, Ustanicka 189 en individuen kan kies een van de 3 beschikbare dansen het ontwerp: Latin dans, show dansen en ook hip-hop, maar ook gewoon voor de jongeren van 4 tot 6 jaar waarin moderne als klassieke ballet, volgens GA Balkon.

Programma is om kinderen in onze gemeenschap

Naar de wondere wereld van de sportieve activiteiten en de hedendaagse dans als sport discipline in een unieke betekent dat brengt aanzienlijke voordelen voor de gezonde en evenwichtige ontwikkeling met beweging, discussie en ook liedjes.

In het tijdperk van de uitstekende dansen programma ‘ s en een enorm bevorderen dansen als een gezonde manier van leven, geschikt voor een ontspannen als een fantastische mogelijkheid die het biedt voor aanvullende beroeps-en sportlessen, Dansschol “Aurora” als toonaangevend op het gebied van dans en ook het organiseren van dans, evenementen en concurrenten in Belgrado levert haar bezoekers van de site een perfecte kans om Sep dansen met gratis en ook vinden in deze prachtige discipline.

Onlangs heeft onze stad begon te dansen workshops La luna van Jodium. Staten de dans trainer als college eigenaar N. Slavkovi, Dans college, La luna”, de jongeren zullen zeker leren hip hop, discotheek dansen, straat-programma, break dance, show dans, OriĆ«ntaalse dans, salsa, Latin dansen … Dansen kamer, La Luna” behaalde cursussen in steden over ServiĆ«, en ook Palanan kunnen zich aanmelden met en leren van de hal van de Toets college “Held Ivan Muker” elke zaterdag van 14 uur van jongeren jonger dan tien jaar en ouder afkomstig zijn van 15 tot 30 uur. De lessen duren 45 minuten en ook bewaard voor twee uur elke zaterdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *