soorten van de moderne dans

soorten van de moderne dans

De dans van de őstársadalmak op het moment dat de werkelijkheid te veranderen streven in uw dagelijkse leven te behouden geserveerd, dat door het nabootsen, tune in, gevierd, een communicatie-apparaat was de mensen, de mensen en de natuur.

De oude beschavingen van de dans en de individuele relatie met de religie

De oude beschavingen van de dans en de individuele relatie met de religieindirect, werd de priester van het management de rol van de inleiding. In egypte was geboren van de tempel dansers in volgorde van hoge technische en artistieke normen operationele, werd een professionele kunst in de dans. In india nauw aan Shiva ‘ s persoon was hier gekoppeld gekoppeld aan de religie, de meest directe draden.

In china, de dans om de mensen meer direct gerelateerd is dan religie, terwijl in Japan ook het religieuze karakter gekenmerkt. De oude grieken waren de eersten, die het religieuze en het gezellige karakter van de fysiek-spirituele training werd benadrukt, het maken van de gezond lichaam, een gezonde ziel nog steeds gebruikt visie.

Het middeleeuwse europa in iedere kunst-tak van de theologische karakter, maar de kerken buiten de muren van de gelegenheid om de mystery games, de elvilágiasodott inter-medium, professionele dansers-acteurs uiterlijk. Tijdens de renaissance, toen de kunst takken van het leven op aarde afgebeeld, het koninklijk hof tot leven komen op het podium artiest dance. In het tijdperk van de barok, de kunst van het dansen kreeg de nobele mensen de belangrijkste vorm van expressie.

Dit genre van het primaire patron, XIV. Louis was degene die naar de danslessen en nam deel aan de prestaties. IN DE XIX EEUW. – eeuwse romantische dans kunstenaar introduceerde ook de legendes, sprookjes wereld, evenals de nationale dans van herhaald gebruik. In het midden van de jaren 1800 vanaf de datum die wij in de moderne zin is een paren dansen om te starten. Sinds de nieuwe dansen, de wals en de polka,

de vorige kleine afstand zijn toegestaan tussen de partners, een groot deel van onze samenleving hen verworpen, en alleen met de 1910-ies die worden geaccepteerd, een aantal nieuwe sociale dans samen. Zelfs in de NEGENTIENDE eeuw. – eeuwse romantische ballet begon te dalen, de steeds bescheiden artistieke kwaliteit, massa spektakel was typisch voor deze tijd. Open de nachtclub, de muziek was geboren om de cancan, en de entertainment-industrie in de dans zo ver, artistieke elüzletesedett.

DE XX. eeuw van de russische keizerlijke ballet rebelse kunstenaars willen dat ze zouden kunnen voldoen aan de uitdagingen van haar tijd, en het begin van de dans kunsten klassieke fondsen, het bouwen van vernieuwing, evenals in het westen, de radicale veranderingen die geleid heeft tot moderne dans. Het is het klassieke ballet u bent wezen breeklijn belangrijkste ambitie van de expressie van de totale vrijheid van de schepping.

De dans is een zeer grote invloed op een nieuwe vorm van muziek

De dans is een zeer grote invloed op een nieuwe vorm van muziek ragtime en jazz, wat leidde, onder meer, de charleston, swing, tap, jazz dans, musical, rock & roll in de formatie. In de jaren 1960 werd de geboorte van de twist, en er was geen behoefte aan de koppels om te dansen,

een decennium later, en de verenigde staten, puerto ricaanse en zwart dance clubs de slag te veroveren van de disco. De nieuwere en nieuwe muziek stijlen dans genres om geboren te worden was het resultaat, als de hip-hop, break, electric boogie, en de manier waarop de verschillende culturen folk elementen van de her-ontdekking van over de hele wereld.

Engelse wals De engelse wals in de jaren 1920, de Boston is geëvolueerd dat de Weense wals opvolger. Het is interessant dat in de oude “ronde” rondes om de “lineaire beweging” nieuwe items opgenomen.

De engelse wals, de plaats van herkomst genoemd. De 1922 wk gedanst samen, maar alleen de naam van 1929 werd gebruikt in de wedstrijden. De dans van de Boston en de Slowfox stijl begon vorm aan te nemen. Eerste pre-aspirant-dans – dans van het passeren van de voeten”noemden ze het en na verloop van tijd de toegenomen beurt volgt de beat aan het einde sloten zij de benen. Structuur van een diagonaal karakter, omdat de hele gang van zaken zijn ingewikkeld, en het recht, respectievelijk. linksaf slechts drie vierde van een bocht. Dit is de nieuwe dans vormen van het nederlands dans docenten ontwikkeld, die in 1927, de Imperial Society heeft aangenomen.

De engelse wals, dat is een zachte, sentimentele muziek en dans – ritmisch swing bewegingen door de meest harmonieuze standaard tánccá. Danser in de aard van een langzame en gestage swing, ruimte geavanceerde draaiende beweging in manifesten, die breken vrij om te domineren de dansvloer. De engelse wals concurrentie in de standaard categorie eerste dans als een teken. Veel van de dancing queen” is genoemd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *